Jdi na obsah Jdi na menu
 


Káva a zmrzlina

 

U blondýnky je několik kamarádek na návštěvě. Blondýnce zbude horká káva a zmrzlina. Dá tedy kávu i zmrzlinu do termosky. Kamarádky se diví: "Co to děláš?" A blondýnka na to: "To je super vynález. V obchodě mi řekli, že je to na horké i studené."

 

 

 

 

Obrazek

 


 

Skupinové foto

 

Jak se fotí Somálci? Pod mikroskopem

 

 

 

 

Blondýnky u semaforu

 

Dvě blondýnky jedou v autě. Zastaví u semaforu. Vidí červenou a říkají: "Jé to je hezká barva." Naskočí žlutá a říkají: "Ta je ještě hezčí." Naskočí zelená: "Ta je nejhezčí. Naskočí zase červená: "Tu už jsme viděli. Jdeme."

 

 

 

 

Policajti ve frontě

 

Stojí dva policajti ve frontě na cokoliv a jeden říká: "Člověče, já už necítím nohy." A druhý přičinlivě: "Tak si čuchni k mojim!"

 

 

 

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Hurvínkovy vtípky

 

Hurvínek se nudí a tak jen tak z legrace zavolá do řeznictví: "Dobrý den, máte prosím, prasečí ouška?" "Ano máme!" A prasečí rypáček?" "Také!" "A prasečí ocásek?" "Také, samozřejmě!" "A co telecí kopýtka?" "Máme!" Na to Hurvínek: "No vy ale musíte vypadat!"

 

 

 

 

Karkulka a vlk

 

Jde Karkulka lesem potká vlka a ptá se ho: "Proč máš tak velké oči?" Vlk odpoví: "Nevidíš že seru?"

 

 

 

 

Inzerované bydlení

 

Jde blondýna po městě a na lampě vidí »prodám 1+1, ihled!« Blondýka tam stojí a ťuká na lampu. A tak to trvá několik hodin. Večer jde okolo policajt a ptá se: "Paní proč na tu lampu ťukáte?" Blondýna: "Tady píší: prodám 1+1 ihled." Policista se podívá nahoru a řekne: "Klepejte dál, jsou doma, nahoře se svítí!"

 

 

 

 

Motorka

 

Jede bez nohej a slepej na motorce ale motorka se jim porouchá. Slepej se na to koukne a beznohej povídá: "Já bych do toho kopl!"

 

Blondýnka

 

Jde blondýnka se psem, zastaví se a čte noviny. Příjde k ní brunetka a ptá se: "To je krásnej pejsek, co stojí?"
"Já taky nevím, proč si ten blbec nesedne."

---------------------------------------------------------------------

 

Tři blondýnky zůstanou samy na ostrově. Nevědí, co si počít, a tak tam tak sedí a sedí. V tom se jim zjeví víla a říká, že každé splní jedno přání. První blondýnka říká, že by chtěla být chytřejší, aby se odtamtud nějak dostala. Rázem ji ztmavnou vlasy, je z ní brunetka, a ta neváhá, vrhne se do vody a z ostrova odplave. Druhá blondýnka si přeje být chytřejší, než ta první. Stane se z ní černovláska, najde pár ostrých škeblí a s jejich pomocí nařeže rákos a vyrobí si člun, na kterém odpluje. Třetí chce být ještě chytřejší, než ta druhá. Najednou se z ní stane muž a odejde po mostě...

 

Bruneta

Krásná bruneta se přklání přes zábradlí mostu. Kolem jde jeden mladý muž a už to nevydrží a strčí jí ho tam. Ona se otočí zeptá se ho: "Prosím Vás, co děláte?!"
On na to: "Traktoristu v JeZeDe."